STRIGATOR LA CER! Un tânăr de 26 de ani, condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a mâncat mama

Un spaniol a fost condamnat la cincisprezece ani și cinci luni de închisoare de o instanță din Madrid pentru că și-a strangulat mama și a mâncat apoi părți din corpul tăiat în bucăți, potrivit AFP.

Instanță consideră că acest om – poreclit „canibalul din Las Ventas”, cu referire la districtul din Madrid unde poliția descoperise rămășițele macabre – a fost în deplinătatea „facultăților sale mentale la momentul faptelor” și că, prin urmare, își va ispăși pedeapsa în închisoare.

Judecat pentru fapte care au avut loc în perioada 21 ianuarie – 21 februarie 2019 – data exactă nu a putut fi stabilită – Albert SG a fost condamnat la cincisprezece ani de închisoare pentru „omucidere, cu circumstanța agravantă a relației de familie”, detaliază instanța, precum și la cinci luni de închisoare

pentru „profanarea cadavrului”, deoarece bărbatul și-a măcelărit mama „și-a mâncat din cadavru cel puțin cincisprezece zile”.

La începutul anului 2019, Albert s-a luptat cu mama sa în vârstă de 69 de ani, în apartamentul pe care l-au împărțit în cartierul Las Ventas, renumit pentru arena de tauri.După ce a sugrumat-o, el îi târâse trupul în camera ei pentru a-l tăia cu un ferăstrău și două cuțite de bucătărie „pentru a-l face să dispară”, a explicat acuzarea în rechizitoriul său.

„După ce trupul a fost tăiat în bucăți, acuzatul se hrănea ocazional cu resturile cadavrului și depozita alte bucăți în mai multe recipiente de plastic în apartament și în frigider”, a adăugat el.

Pusese alte bucăți în saci de gunoi și le aruncase.