Strigător la CER! Lacrimi și durere după moartea Antoniei, fetița ucisă cu sânge rece, iar mai apoi incendiată de tatăl vitreg: ”Odihnă veșnică, suflet drag”

Suferință de nedescris pentru micuța Antonia, fetița de patru ani omorâtă într-un moment de furie, iar mai apoi aruncată și incendiată cu acetonă, în preajma unui cimitir din Arad. Vecinii au aprins, seara trecută, mai multe candele și lumânări, la scara blocului unde a trăit micuța.

Oamenii au rămas șocați atunci când au auzit de ce i s-a întâmplat fetiței de patru ani, iar pe candelele puse pe treptele scării au scris mesaje de condoleanțe, pline de regret în urma pierderii copilei: ”Odihnă veșnică, suflet drag”, ”Nu te vom uita niciodată, suflețel”.

Declarația cutremurătoare a criminalului de la Arad
Florin Crișan, criminalul de la Arad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după o decizie a Tribunalului Arad. Tânărul de 23 de ani a făcut o declarație cutremurătoare în fața procurorilor și a vorbit despre cum s-a întâmplat tragedia. Nenorocirea a avut loc, miercuri,27 octombrie 2021, la două zile după ce mama copilei, însărcinată în luna a noua, a ajuns la maternitate, acolo unde a stat internată o săptămână, până s-a întors acasă cu un nou-născut.

Criminalul a recunoscut că ultimele luni au fost foarte stresante pentru el, căci s-a ocupat de toate treburile casnice și de cei doi copii ai iubitei sale, asta pentru că femeia era însărcinată.

” Majoritatea activităţilor casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie şi o stare de agitaţie fantastică.