Strigator la cer! Fetița de doi ani din Iași ar fi fost ucisă cu sânge rece de mama ei. Mătușile micuței, detalii sfâșietoare: ”O trântea de pat și nu avea răbdare”

0

Noi detalii sfâșietoare în cazul morții fetiței de doar doi ani din Iași. Familia tatălui, mai precis mătușile Sofiei sunt de părere că răspunzătoare pentru decesul micuței este chiar cea care i-a dat viață.

Aceasta ar fi fost întodeauna violentă cu fiica ei, încă de când a născut-o, spunând mereu că Sofia a fost o greșeală. Iată ce au mai povestit mătușile fetei!

Moartea fetiței de doar doi ani din Iași a fost una cât se poate de controversată, în condițiile în care s-au observat pe trupul ei neînsuflețit mai multe urme și vânătăi de la bătăile pe care le-a primit în trecut.Fetița de doi ani din Iași ar fi fost ucisă cu sânge rece de mama ei
La scurt timp după decesul Sofiei, mătușile copilului au dat cărțile pe față, povestind că, fără îndoială, mama micuței, Mădălina, este răspunzătoare de moartea fetei. Mai mult decât atât, cele două femei

au povestit că Sofia trecea printr-un adevărat iad de când locuia cu mama ei, deoarece aceasta ar fi fost extrem de violentă.

Mama fetiței se numește Mădălina și are 21 de ani. Potrivit spuselor celor două femei, tânăra nu și-a dorit niciodată acest copil, ba chiar a vrut să facă și întrerupere de sarcină, la 5 luni, însă a fost prea târziu, așa că a adus-o pe lume pe Sofia, fetița care a murit seara trecută.

Femeile au mai povestit că Mădălina avea grijă de fiica ei, în sensul că o schimba și îi dădea să mănânce, însă niciodată nu s-ar fi comportat ca o mamă în adevăratul sens al cuvântului și mai mereu își ieșea din fire.