STRIGATOR LA CER! Fetiță de doi ani din Galați, ucisă în bătaie de tată. Părinții au spus medicilor că s-a înecat

0

O situație de-a dreptul incredibilă s-a petrecut în Galați, acolo unde o fetiță de doi ani a fost snopită în

bătaie până când și-a dat ultima suflare. Părinții au încercat să ascundă totul și le-au spus medicilor că s-a înecat cu un obiect.

O ambulanță a fost chemată să intervină de urgență în localitatea Ivești, județul Galați, asta după ce părinții unei copile de doi ani au anunțat că cea mică se înecase cu un obiect De urgență un echipaj a ajuns la casa unde locuia cea mică, iar aceasta a fost adusă spre ambulanță pe brațe de către părinții ei, ea fiind în stop cardio-respirator.

Fetița de doi ani a fost bătută de tată până când a murit
Micuța prezenta multiple echimoze în regiunea capului, gâtului, dar și a toracelui, precum și niște cucuie și hematoame craniei, fapt ce a aratăt că lucrurile sunt cu mult mai grave decât au fost relatate.

Fetița a fost intubată de urgență la spital și nu a fost găsit niciun corp străin, iar în ciuda medicilor de a o resuscita, din păcate aceasta a murit.Polițiștii și medicii și-au dat seama că ceea ce a provocat decesul nu a fost nicidecum vreun obiect necunoscut, ci loviturile repetate pe care le-a avut de îndurat fetița.