STRIGATOR LA CER! DOCTORII le-au zis părinților că fetița lor a murit de SIDA și să NU deschidă sicriul. Ce a găsit o familie în cavou, la 21 de ani de la înmormântare

0

O intamplare aparent banala scoate la iveala o poveste terifianta, in judetul Valcea. La 21 de ani de la moartea unei fetite care ar fi avut SIDA, rudele au descoperit ca sicriul acesteia este gol.

Urmau sa ii aseze osemintele langa tatal sau care s-a prapadit acum. Oamenii au alertat procuratura si se gandesc la toate variantele posibile.

Cea mai fericita ar fi aceea potrivit careia fata traieste si a fost adoptata in strainatate. La vremea respectiva, ea ar fi fost pusa in cosciug chiar de la spital, iar rudele au fost sfatuite sa nu-l deschida.Inainte sa isi dea ultima suflare, parintele a cerut sa fie ingropat alaturi de

fiica lui, care s-ar fi stins acum 21 de ani. In aceste conditii, rudele au decis sa deschida sicirul copilei, ca sa ii ia osemintele si sa le aseze langa tatal ei. Cand au ridicat capacul, au incremenit. In cosciugul fetei erau doar

niste haine de adult.Uta Dumitrascu, ruda: „Sosete, lenjerie intima de femei, o panza intinsa si doi papuci, atat a fost in sicriu.

Nicio bucatica de os…”Elisabeta Zamfira, ruda: „Carpe si atat! Incolo nimic… Erau chiloti de dama si carpe rupte.Atat! Si-n timpul asta, tatal a suferit dupa fata… El a murit cu gandul ca traieste fata.”

Petruta Bughe, ruda: „A sigilat-o pe fata si au zis sa n-o desfaca, ca e bolnava de SIDA. Nu cred ca fata e moarta… Au vandut-o.”