STRIGATOR LA CER! Cum s-a petrecut, de fapt, tragedia în care cei doi frățiori din Italia au fost împușcați mortal. Au încercat să se apere unul pe celălalt

0

Noi detalii în cazul crimei triple din Ardea, Italia. Doi frați, David și Daniel, în vârstă de 5 și 10 ani

au fost împușcați mortal în apropierea locuinței lor, într-un părculeț în care obișnuiau să se joace, la doar câțiva metri de casă.

Polițiștii au reușit să reconstituie ultimele clipe din viața băieților. Iată cum s-a întâmplat, de fapt, tragedia! David și Daniel au fost ucişi duminică, în timp ce se jucau lângă casa lor, într-un parc pe care îl frecventau aproape zilnic.Poliţiştii au reconstituit ultimele clipe din viaţa lor, înainte de a fi împușcați mortal.

Cum s-a petrecut, de fapt, tragedia în care cei doi frățiori au murit
Oamenii legii au reconstituit ultimele momente de viață ale fraților David și Daniel. Așadar, au ieșit detalii cutremurătoare la iveală despre crima triplă care a îndurerat întreaga Italie.

La mai bine de 3 zile după tragedie, polițiștii au descoperit că Andrea Pignani a tras primul glonț, din cele cinci, în David Fusinato, fratele mai mic.

Fratele mai mic a fost împușcat în gât, iar atunci când a văzut acest lucru, Daniel, fratele mai mare, nici nu s-a gândit să plece de la fața locului și a încercat până în ultima clipă să-și salveze fratele, dar totul a fost în zadar.

Andrea Pignani, un tânăr inginer IT devenit şomer, l-a împușcat mai apoi și pe fratele cel mare, Daniel Fusinato. Salvatore Ranieri, de 75 de ani, poate fi numit erou, deoarece a încercat să îi salveze pe cei doi copii.