Soţul Dianei Şoşoacă rupe tăcerea în marele scandal cu jurnalista din Italia: Nu mă pun la mintea ei, face show!

Diana Şoşoacă şi Dumitru Silvestru Şoşoacă ar putea avea probleme foarte serioase, dacă acuzaţiile

jurnalistei de la Rai Uno se dovedesc a fi reale.

Întoarsă în Italia, Lucia Goracci a povestit ce s-ar fi întâmplat cu adevărat în timpul scandalului-monstru care ţine prima pagină a ziarelor.

Diana Şoşoacă şi soţul acesteia au provocat un adevărat scandal la nivel internaţional şi inclusiv ambasadorul Italiei la Bucureşti a cerut explicaţii în acest caz.

Lucia Goracci: M-am simțit ca în Siria! Jurnaliştii, ameninţaţi că vor fi aruncaţi de la fereastră
Lucia Goracci, jurnalista de la Rai Uno care a fost agresată de soţii Şoşoacă, a povestit prin ce a trecut, într-o intervenţie la postul de televiziune la care lucrează, după revenirea în Italia.

“Deși eram în România, m-am simțit ca în Siria”, este declaraţia şocantă a jurnalistei din peninsulă.

“Soțul senatoarei Șoșoacă i-a șoptit translatoarei noastre la ureche – cel care apoi m-a atacat – i-a șoptit: Uite ce-o să fac cu toți patru, vă arunc pe fereastră.

Lucrurile au evoluat într-un crescendo grotesc, când am fost sechestrați, apoi când eu am reușit să scap, tot acel timp în care nu am știut ce se întâmplă cu cei trei colegi ai mei aflați înăuntru”, a declarat Lucia Goracci, potrivit Digi24.
urnalista din Italia a criticat şi modul în care au intervenit poliţiştii chemaţi la faţa locului. În loc să-i apere pe jurnaliştii agresaţi, oamenii legii i-au ținut la secție fără motiv, unde i-au percheziționat în căutare de arme și droguri, spune Goracci.

“Este paradoxal. Mai întâi, acea tentativă de manipulare a dovezilor. Acest video postat de senatoare arată foarte clar cum, ținându-mă, polițistul a facilitat într-o anumită măsură agresiunea, agresarea mea de către soțul senatoarei”, a mai precizat Lucia Goracci pentru Rai Uno.

Soţul Dianei Şoşoacă: Ziariștii fac show, fac spectacol, nu mai sunt teatre de război