Soția lui Florin Dumitrescu îi ia aparărea Ginei Pistol în fața haterilor, după ce a născut

Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, i-a luat apărarea Ginei Pistol în fața haterilor, după ce iubita lui Smiley a născut. Partenera juratului de la Chefi la cuțite a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare prin care le-a cerut oamenilor să nu le mai judece pe proaspetele mămici atunci când spun că sunt obosite, deoarece nu știe nimeni prin ce trec ele. Totodată, mama copiilor faimosului bucătar a povestit public prin ce clipe grele a trecut în perioada în care a fost însărcinată cu fiicele lor, Ava și Mia.

Așadar, soția lui Florin Dumitrescu a sărit în apărarea mai multor mămici din lumea mondenă, cum ar fi Gina Pistol. Asta pentru că, la scurtă vreme după ce a născut, haterii au criticat-o pe partenera lui Smiley de faptul că spune că este obosită, prezentatoarea ocupându-se non-stop de îngrijirea fetiței sale.

Soția lui Florin Dumitrescu le-a transmis astfel oamenilor să nu mai judece atât de ușor, deoarece doar proaspetele mămici știu prin ce trec după ce nasc, fiind mai tot timpul epuizate. Totodată, Cristina Dumitrescu a povestit și despre experiențele sale cu sarcinile, spunând că cea cu fiica ei, Mia, a fost una dificilă.„Realitatea nu e intotdeauna glamour! Am avut o sarcina dificila cu Mia, iar Ava, fiind mica, avea nevoie de mine tot timpul, iar cand apucam sa fac un dus, sa imi spal parul sau sa imi dau cu o crema, pfoa… era sarbatoare! Realitatea nu are nevoie de poleiala, iar a fi mamica, pe langa faptul ca e ceva magic, e cateodata greu.