Simona Gherghe, umilită de fanii emisiunii Mireasa. O acuză de favoritism: “Să vină altă prezentatoare”

Simona Gherghe este acuzată de fanii emisiunii Mireasa că are favoriți, iar pagina de Facebook a emisiunii este plină de comentarii negative.

Finala emisiunii Mireasa sezon 3 se apropie, iar fanii emisiunii sunt nemulțimiți de atitudinea Simonei Gherghe în emisiune și unii consideră că are favoriți.

Simona Gherghe, umilită de fanii emisiunii Mireasa
Fanii emisiunii Mireasa Sezon 3 o acuză pe Simona Gherghe de favoritism. Ei susțin pe pagina oficială de Facebook că atât producția, cât și Simona Gherghe țin cu Andreea și Marian.La clipul postat pe pagina oficială, în care se anunță că au început deja înscrierile la casting pentru Mireasa sezon 4, fanii au cerut și înlocuirea prezentatoarei.

“Eu vreau să se înscrie o nouă prezentatoare.”, “Și eu vreau același lucru. Simona, în loc să se perfecționeze, parcă este tot mai nașpa.”, “E din ce în ce mai plictisită, se scurge în scaunul ăla…”, “Susțin ideea! Nu se descurcă fără prompter.”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la adresa Simonei Gherghe.Simona Gherghe, jignită de o concurentă din casa Mireasa
Săptămână trecută, Simona Gherghe i-a spus Izabelei că este frumoasă natural și nu are nevoie de lentile de contact, pentru că nu arată bine cu ele. După ce s-au încheiat filmările, concurenta a fost foarte deranjată de comentariile prezentatoarei tv și a avut o reacție nepotrivită de față cu colege sale.

Ea a fost atât de deranjată încât a jignit-o pe Simona Gherghe făcând referire la înălțimea prezentatoarei.

„M-am obișnuit cu critica ei. Care e problema ta? Ce îți pasă ție dacă am eu lentile. Nici mie nu-mi place că e de jumate de metru.”, a susținut concurenta din casa „Mireasa’.