Silviana Rîciu se mărită! Cântăreaţa de muzică populară a ales să facă pasul cel mare

0

Artista Silviana Rîciu a facut marele anunţ în urma cu puţin timp. Luna viitoare va spune ,,DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, pentru a doua oara.

Anul trecut, cunoscuta interpretă în vârsta de 38 de ani, a divorţat dupa doua decenii. Acum ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu interpretul Nicusor Ioniţă, în vârsta de 34 de ani.

 „Suntem de foarte puţin timp împreuna. Am convenit să nu dam detalii prea multe despre asta sau de când suntem împreuna, ce şi cum… Nu vrem să dam prea multe din casă. Păstram relaţia pentru noi, ferită de ochii curioşilor. O relaţie înseamnă noi doi şi atât. Vrem să fim discreţi. Deşi suntem de foarte puţin timp împreună… ne-am hotarât să ne căsatorim… E adevărat că pentru mulţi căsătoria pare o decizie prea rapidă, dar ne-am sfătuit cu prietenul meu de suflet, parintele Efrem, şi am ajuns la concluzia că a ne căsatori e cea mai buna soluţie pentru ca, potrivit bisericii, nu e bine sa trăim în pacat prea mult timp. Iniţial am pornit de la ideea unui eveniment mic, intim, un eveniment care să fie doar pentru noi doi, să nu ne simţim stingheriţi de presă, camere, interviuri etc. Am vrut să avem lânga noi doar familia, câţiva prieteni şi colegi apropiaţi, dar de la o zi la alta constat ca evenimentul se va mări”, a declarat Silvana Rîciu pentru Ciao.ro.

Din mariajul trecut, artista şi fostul ei soţ au împreuna doi copii, un băiat şi o fată: Luca Andrei şi Andrada Maria.