Se spală de Moșii de vară 2021? Ce spun, de fapt, tradiția străveche și preoții

0

Se spală de Moșii de vară 2021? O întrebare la care mulți nu știu să răspundă. Sâmbătă este sărbătoare mare în calendarul ortodoxo: Moșii de vară 2021! Iată mai jos ce nu se face în această zi.

Se spală de Moșii de vară 2021? Cu ocazia acestei mari sărbători, pe 19 iunie 2021, credincioșii trebuie să respecte mai multe tradiții și obiceiuri.

Sâmbăta Morților este una dintre cele mai mari sărbători ale verii, înainte de Rusalii.Am selectat mai jos pentru dumneavoastră ce nu se face de Moșii de vară 2021.

Se spală de Moșii de vară 2021? Răspunsul bisericii
Tradiția spune că nu trebuie să munciți de Moșii de vară 2021. Cei care încalcă această regulă nu vor mai avea spor la lucru.Astfel, nu este recomandat nici să spălați în ziua Moșilor de vară.

O altă superstiție spune că, în seara de sâmbătă, nu este bine să mergi la fântână sau să treci printr-o răscruce de drumuri izolată, fiindcă se spune că pe acolo trec duhurile rele.

Ce nu trebuie să faci de Moșii de vară
Nu trebuie să dormi într-o altă casă de Moșii de vară. Femeile nu au voie să tricoteze sau să toarcă de Moșii de vară, pentru că toţi colacii daţi de pomană nu vor ajunge la cei pomeniţi, mai spune tradiţia.