Se oferă recompense pentru vaccinați! Se dau tichete de masă în valoare de 100 de lei

0

Se oferă recompense celor vaccinați complet contra Covid-19. Prima extragere va avea loc în octombrie 2021. OUG nu are în vedere restricții pentru persoanele nevaccinate.

Se oferă recompense pentru vaccinați. Guvernul a aprobat luni Ordonanța de Urgență privind oferirea unor tichete de masă în valoare de 100 de lei și posibilitatea înscrierii la o loterie cu premii în bani pentru cei care se vaccinează împotriva Covid-19. Același document mai

are în vedere și introducerea pe teritoriul României a certificatelor digitale verzi pentru a demonstra vaccinarea, testarea sau vindecarea.Tichetele de masă în valoare de 100 de lei vor fi oferite cetățenilor când va intra în vigoare ordonanța de urgență – adică după ce se publică în Monitorul Oficial.

Persoanele care se vor vaccina complet pot primi aceste tichete de masă, însă nu și cei care s-au vaccinat până acum. Totuși, cei deja vaccinați vor putea participa la loteriile naționale care vor fi organizate începând cu luna octombrie.

Se oferă recompense în bani pentru cei vaccinați
Se ia în calcul organizarea unei loterii de vaccinare cu premii în bani, pe care Guvernul vrea să o introducă în cadrul Legii 55/2020. Premiile se vor oferi celor vaccinați cu schema completă, iar prima extragere va avea loc în octombrie 2021.