Se aplică de azi, 4 septembrie! E total interzis. Restricții de ultimă oră pentru acești români

Valul patru al pandemiei de coronavirus a început să-și facă simţită prezența în România! Astfel, autoritățile au decis să impună restricții în mai multe localități din țară.

România este lovită de valul al pandemiei de coronavirus. Cazurile noi de infectări cu virusul nemilos au început să crească tot mai mult. Vineri, 3 septembrie, s-au înregistrat

1.520 de cazuri noi de COVID-19, din peste 43 de mii de teste efectuate. Astfel, în localitățile în care rata de incidenţă a depășit 2 sau chiar 3 la mia de locuitori, autoritățile au aplicat restricții începând de astăzi.

Unde se vor impune noile măsuri?
Începând de azi, 4 septembrie, şi până pe 17 septembrie, într-o localitate din zona de munte a judeţului Vrancea sunt interzise mai multe activităţi atât în spaţiile deschise, cât şi în cele închise, cum ar fi participarea spectatorilor la competiţii sportive.

Organizarea de spectacole, concerte, festivaluri publice şi private, evenimente culturale sau activităţi recreative şi sportive sunt complet interzise.

Maimlt, nunţile sau botezurile, nu sunt permise în cămine culturale, restaurante, baruri şi nici măcar la cort. Şi sălile de jocuri de noroc vor fi închise în perioada în care se aplică măsurile dispuse de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit Capital.ro.Restricții aproape de București
Comitetul Judeţean pentru Urgenţe Ilfov a anunţat că, de astăzi, 4 septembrie, vor fi aplicate noi restricţii în Chiajna, pentru a limita răspândirea virusului, unde rata de incidenţă a infecţiilor cu noul coronavirus a ajuns la 2,12 la mia de locuitori.