Se afla într-o pădure cu prietena sa, când au dat peste o clădire abandonată. S-a apropiat de o deschizătură și a strigat „bună” pentru a auzi ecoul, însă s-a cutremurat când a văzut ce e înăuntru! Poliția a sosit de urgență

0

Toată lumea știe că adolescenții sunt extrem de curioși și că vor să experimenteze multe lucruri, mai mult sau mai puțin periculoase.

Adolescenților le place să exploreze locuri înfiorătoare și unul dintre cele mai înfiorătoare locuri, cu siguranță, că este o clădire abandonată.

Nu știi cine a locuit acolo, ce s-a petrecut între acei pereți, cert este că de multe ori clădirile abandonate îi fascinează pe curioși.

Când Izaak Eglington-Watts și prietena lui, Emily, au găsit o clădire abandonată în pădure în timp ce făceau drumeții, cei doi și-au dat seama imediat că trebuie să vadă despre ce este vorba, însă nimic nu i-ar fi pregătit pentru ce avea să urmeze.

Cu precauție, cei doi tineri au hotărât să intre și să strige înăuntru, pentru a vedea dacă are clădirea ecou. Izaak s-a îndreptat către o deschizătură și a strigat „Bună” înăuntru. Nu doar că și-a auzit ecoul, ci a mai auzit pe cineva care a strigat înapoi.

O voce răgușită i-a răspuns imediat și l-a făcut pe Izaak să simtă fiori pe șira spinării.

Tânărul a mers către prietena sa, Emily, care i-a spus că nu i se pare că a auzit ceva. Și-a rugat prietena să îl urmeze, însă aceasta i-a spus că nu vrea să intre în gaura care se deschidea în fața lor.

Așa că a strigat din nou și a primit din nou un răspuns. Cum nu putea să vadă nimic, și-a scos telefonul și a strigat din nou.

De data aceasta, a reușit să înregistreze un răspuns. Cei doi adolescenți au reușit să găsească un bărbat care lipsea de peste o lună, pe nume James Thomspon. Acesta le-a cerut apă, însă cei doi nu au știut cum să îl salveze și au plecat după ajutoare.

Bărbatul dispărut trăise timp de câteva săptămâni în pădure, până când și-a rănit glezna și a căzut în gaură. Dacă cei doi tineri nu l-ar fi auzit, probabil că nu ar mai fi trăit foarte mult. Bărbatul era extrem de deshidratat și a avut mare noroc să fie găsit de adolescenți.