Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău

Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău.

Scandalul dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău pare că se intensifică pe zi ce trece.

Cei doi au început să-și arunce vorbe grele unul altuia, dar saxofonistul s-a decis să spună adevărul.

Potrivit Cancan.ro, Armin Nicoară a povestit adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău. Acesta a spus că nimeni nu va ști ce s-a întâmplat între ei doi, iar în cazul în care ar fi fost adevărat că cei doi ar fi avut o relația, artistul susține că nu ar fi spus public așa ceva.

Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap. Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte” a spus Armin Nicoară.

Mai mult, artistul a precizat că nu vrea să o implice pe iubita sa, Claudia Puican în acest scandal, motiv pentru care i-a spus să nu intervină.

Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă… Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța  mi-a comentat pe pagină, a spus Armin. 

Surse apropiate celor doi artiști au declarat că între ei ar fi fost mai mult decât o relație de colegialitate.