Scandal urias la Asia Express, dupa ce Sorin Bontea si Razvan Fodor au castigat sezonul 3. Acuzatii dure pentru Gina Pistol

0

Castigatorii celui de-al treilea sezon de la Asia Express sunt Razvan Fodor si Sorin Bontea, alegere care a provocat un adevarat

scandal pe reteaua de socializare. Fanii au adus acuzatii severe impotriva prezentatoarei Gina Pistol.

O parte dintre fanii virtuali aduc acuzatii grave cu privire la modul in care s-a desfasurat emisiunea, dar si cu privire la final. Mesajele au inceput sa apara pe pagina emisiunii.

”Se vede foarte clar in unele secvente ca lucrurile nu sunt naturale. Sunt scene in care se observa ca stiau anumite lucruri, pe care in acel stres fiind nu aveai cum sa le dibuiesti asa usor. Nu este emisiunea Ginei, dar tocmai, echipa si productia Antenei este aceeasi, iar Bontea este singurul dintre concurenti care face parte din echipa Antenei si face rating postului TV de ani intregi.

Nu cumva e la mintea cocosului ca Antena 1 a decis ca Bontea sa castige fiindca era singurul dintre concurenti care face parte din echipa de atatia ani?”, este doar unul dintre mesaje.

”M-am uitat la toate cele trei sezoane Asia Express, fara sa pierd nicio editie, insa aceasta finala pare ca a fost aranjata.

S-a simtit ceva stangaci in reactiile tuturor fata de celelalte sezoane cand s-a transmis o emotie sincera. Era de asteptat inca de la inceput sa castige Bontea pentru ca face echipa cu Gina de atata amar de ani in emisiunea Chefilor.

Imi pare rau ca si aceasta emisiune se va duce de rapa ca multe altele. Cand incepi sa aranjezi lucrurile si nu le lasi sa decurga natural, se observa, si emisiunea decade. Pacat! Speak si Stefania meritau totul”, au mai scris fanii.