S-a născut cu o malformație genetică, s-a operat de 26 de ori, însă internauții i-au spus că e prea urâtă ca să-și facă selfie-uri. Reacția ei, neașteptată. I-a înduioșat pe mulți oameni

0

Melissa Blake are 37 de ani, s-a născut cu o boală genetică rară Sindromul Freeman-Sheldon

Melissa Blake are 37 de ani, s-a născut cu o boală genetică rară Sindromul Freeman-Sheldon, care i-a afectat structura osoasă a feței, dar și musculatura. Originară din Illinois, SUA, Melissa nu a lăsat ca această boală să-i stea în cale și dezvoltat chiar și o carieră online de blogger.

Internauții, însă, s-au arătat deranjați de încrederea ei debordantă și de selfie-urile postate de ea. Unii dintre ei, mai răutăcioși, i-au lăsat multe comentarii negative.Oamenii au asociat-o cu o specie de pește fără cap (Blobfish),iar alții i-au spus chiar că “e prea urâtă ca să-și facă selfieuri).
Melissa, obișnuită de ani buni cu privirile ciudate ale oamenilor, nu a lăsat ca aceste comentarii să o doboare.

Mai mult, replica ei a venit însoțită de 3 selfie-uri: “La ultimă repriză de glume răutăcioase la adresa mea, oamenii mi-au spus că ar trebui să fiu bannată de pe Twitter dacă mai postez fotografii cu mine, pe motiv că sunt prea urâtă. Așa că aș vrea să marchez acest moment prin aceste 3 slefie-uri”, a fost răspunsul ei.Reacțiile nu au intârziat să apară, iar postarea Melissei a fost apreciată de peste 100.000 de oameni
“M-am săturat de oameni, de bărbați în special, care au impresia că este OK să insulți o femeie, să râzi de fizicul ei. Da, dizabilitatea cu care m-am născut mă face să arăt diferit. Știu asta.