S-A AFLAT! Silviu Prigoană, declarații dure la Adriana Bahmuțeanu: „N-o s-o iert că a denigrat copiii!”

Campionii divorțurilor au reintrat în ring. Un nou scandal a început între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Priogană,

generat de ultima decizie a instanței de judecată care îi obligă pe cei doi să petreacă aniversările copiilor împreună.

Decizia instanței i s-a părut nedreaptă lui Silviu Prigoană, care a lansat un nou șir de jigniri și acuze la adresa fostei soții. Se pare că omul de afaceri nu vrea să mai aibă nicio legătură cu aceasta și o acuză că nici în postura de mamă nu se descurcă prea bine.

Mai mult, Silviu Prigoană a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că i-ar fi denigrat pe cei doi băieți și i-a făcut fostei soții plângere penală pentru că nu a plătit pensia alimentară.

„I-am făcut plângere penală că nu a plătit de doi ani pensia alimentară! Nu mai am ce comunica cu mama copiilor decât în scris! Îi transmit cum să se comporte cu copiii. Copilul cel mic când a venit de la maică-sa era supraponderal. De când sunt la mine, de trei ani de zile, n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și

se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă două zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile.