S-A AFLAT! Problema cu care se confruntă Gina Pistol după naşterea fetiţei: „Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau”

0

Problema cu care se confruntă Gina Pistol după naşterea fetiţei. Organismul unei femei suferă multe schimbări după ce aduce pe lume un copil, atât în interior, cât şi exterior. Prezentatoarea a vorbit deschis despre asta şi a mărturisit că a început să ia măsuri.

Problema cu care se confruntă Gina Pistol după naşterea fetiţei. Vedeta a mărturisit că suferă o cădere masivă a părului, ceea ce păţesc majoritatea femeilor după sarcină. Însă, nu lasă totul în voia sorţii şi a decis să ia facă un tratament pentru a stopa căderea şi a-i reda fermitatea şi strălucirea.

Problema cu care se confruntă Gina Pistol după naşterea fetiţei „Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și acum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului. Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a spus Gina pe Instagram.

Gina a menționat că acum folosește zilnic o gamă de fiole cu celule stem vegetale. „Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat.”, a mai spus Gina.