S-A AFLAT! Petrică Cercel este condus pe ultimul drum! Gestul șocant făcut de unul dintre fiii manelistului

0

UPDATE, 19:00: Familia lui Petrică Cercel a luat decizia de a îl înmormânta la lăsarea serii pentru a evita aglomerație. El este înmormântat chiar în aceste momente. Membrii familiei sunt devastați și nu se pot opri din plâns și din strigat.

UPDATE, 16:50: Familia lui Petrică Cercel a decis să amâne din nou înmormântarea.

Astfel, funeraliile manelistului vor începe de la ora 17:00. Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la motivul care a stat în spatele acestei decizii, potrivit Cancan.ȘTIREA INIȚIALĂ: Petrică Cercel s-a stins într-un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Rudele, prietenii, cât și colegii de breaslă ai regretatului manelist s-au strâns duminică, 19 septembrie 2021, pentru a îl conduce pe ultimul drum.

Iniţial, juneraliile lui Petrică Cercel au fost programate pentru ora 14:30, însă au fost amânate pentru ora 16:00.

În capela în care se află trupul neînsuflețit al manelistului au fost aduse mii de flori, iar în fața sicriului se află un tablou uriaș cu un mesaj emoționant. Tabloul portetrizează chipul regretatului manelist,

pe care scrie „Îngerii nu mor”. Ana, soția manelistului, a adus în memoria soțului ei o coroană uriașă de flori albe, care a fost pusă în capela din cimitirul Ghencea.

„Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”, este mesajul emoționant lăsat de Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul soțului ei.

Iniţial, juneraliile lui Petrică Cercel au fost programate pentru ora 14:30, însă au fost amânate pentru ora 16:00.