S-A AFLAT! Mama gemenilor, primele declarații după tragedie: ”Nu sunt vinovată cu nimic”

0

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești face primele declarații. Andreea spune că prietena

ei trebuia să-i supravegheze, iar ea nu se consideră deloc vinovată de moartea celor doi copii de doar doi ani.

Andreea a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care gemenii săi au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Femeia făcea live pe una dintre rețelele de socializare, asculta manele și fuma în timp ce Poliția îi bătea la ușă pentru a o anunța despre tragedie.Mama gemenilor a recunoscut că era ocupată cu altceva în acele momente, însă crede că vina pentru ceea ce s-a întâmplat o are prietena ei, Alina.

‘Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute, măsuța era în colțul de la geam… Și atunci mi-am dat seama că mi-au căzut copiii pe geam sau s-a întâmplat ceva. Copiii erau singuri în cameră. Când a venit poliția, ei m-au trimis să văd ce fac copiii și când intru în camera

copiilor am văzut ditamai salteaua pe care nu o puteam ridica singură, doar doi bărbați puteau. Salteaua era dată jos din pat. Nu aveau cum să o dea, nu aveau cum’, a spus mama copiilor la Observator.

Ce spune Alina, femeia pe care mama gemenilor o acuză că ar fi vinovată
Alina, prietena mamei gemenilor, are o altă explicație și o acuză pe Andreea că și-a închis copiii în cameră pentru a putea face live pe Facebook.