S-a aflat! Iată cine este bărbatul care s-ar fi aflat în apartamentul groazei în momentul tragediei din Ploiești: ”Andreea era cu el în cameră”

0

După ce mai bine de cinci zile, fără oprire, moartea gemenilor din Ploiești a fost dezbătută în platoul Acces Direct, Alina, prietena mamei gemenilor, s-a gândit că este momentul să dea cărțile pe față. Tânăra a dat de mai multe ori de înțeles că în apartament s-ar fi aflat și o a treia persoană, însă acum a dat mai multe detalii despre persoana respectivă.

Alina, prietena mamei gemenilor din Ploiești, a scos la iveală mărturisiri șocante despre noaptea tragediei, atunci când cei doi copii și-au pierdut viața, după ce au căzut de la etajul 10 al apartamentului unde locuiau.

Cine este bărbatul care s-ar fi aflat în apartamentul groazei în momentul tragediei din Ploiești
Prietena mamei gemenilor nu s-a mai putut abține și a spus adevărul despre noaptea cu pricina. Tânăra susține că în apartament s-a mai aflat un bărbat, așadar ar fi fost șase persoane: bărbatul respectiv, mama gemenilor, Andreea, prietena ei, Alina, gemenii și copilul mai mare, David.Alina a mai mărturisit că în momentul în care oamenii legii au ajuns de urgență la ușa apartamentului și au bătut de mai multe ori în ușă, bărbatul care se afla în apartament s-ar fi ascuns sub pat.Ulterior, când oamenii legii au coborât la locul tragediei, bărbatul a coborât și el, însă pe scări. Andreea, mama gemenilor, declara ieri că polițiștii se vor uita pe camerele de luat vederi din lift, respectiv de pe culoar, așa că Alina s-a simțit constrânsă să spună adevărul.