S-A AFLAT! Iata ce spun vecinii că se întâmpla în casa polițistul de frontieră care și-a ucis soția: “Se auzeau țipete și urlete de peste drum”

0

Declarații tulburătoare în cazul femeii ucise de propriul soț! Vecinii nu au mai stat pe gânduri și au mărturisit tot ceea ce știau despre relația dintre polițistul de frontieră, Iorgu Macsim,

și soția sa pe care a omorât-o cu sânge rece. Locuitorii au povestit că aproape tot timpul aveau discuții, iar atunci când se certau, țipetele și urletele se auzeau chiar de peste drum. Deși reproșurile erau la ordinea zilei, vecinii nu-l considera pe bărbat în stare de o asemenea faptă.

Inițial, Iorgu Macsim le-a mărturisit oamenilor legii că în momentul în care a sâvârșit crima oribilă se afla sub influența alcoolului, ceea ce l-a făcut să recurgă la această faptă, însă câteva momente mai târziu și-a recunoscut crima fără a se mai ascunde.Polițistul de frontieră, soțul femeii găsite fără suflare ieri în casă, în Iași, a recunoscut la audieri în fața polițiștilor că de fapt el a ucis-o pe soția sa. În timp ce era audiat, anchetatorii au mers și la vecinii

celor doi soți pentru a lua declarații despre ceea ce se întâmpla la ei în casă. Aceștia nu au ezitat și au scos la iveală tot ceea ce știau.

Vecinii, mărturisiri tulburătoare despre crima din Priscani
Locuitorii din apropierea casei unde s-a întâmplat crima odioasă au rămas șocați de gestul lui Iorgu Macsim, deoarece în ciuda certurilor pe care le avea împreună cu soția sa, păreau un om liniștit și la locului lui.