S-A AFLAT! Gina Pistol revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta şi care e data la care face marele pas

Gina Pistol a trebuit să ia o pauză de la Chefi la cuțite după ce minunea ei Josephine a venit pe lume.

Antena 1 vine și cu o veste bună, în sezonul 10, Gina Pistol preia postul de prezentator, care a fost ținut „cald” de Irina Fodor și Speak.

Gina Pistol revine la Antena 1. Înscrierile pentru Chefi la cuțite 2022 au început, iar prezentatoarea fară excepție a sezonului 10 este Gina Pistol.Asia Express o altă emisiune adorată de public va fi prezentată însă de Irina Fodor și 4 ajutoare, până când Gina poate să revină la postul ei.

Gina Pistol revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta şi care e data la care face marele pas

De altlfel, îndrăgita prezenzatoare va fi prezentă şi la finala sezonului 9 a emisiune. Îmbrăcată într-o rochie verde care încerca să îi ascundă burtica, Gina Pistol și-a făcut apariția în studioul

Chefi la Cuțite pentru a-i felicita pe cei trei finaliști, Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru, dar și pentru a vorbi cu cei trei jurați ai emisiunii.

Aplaudată de toți concurenții și de cei trei chefi, Gina Pistol a fost pe punctul să plângă în momentul în care a intrat în studioul emisiunii.”Mi-a fost dor de voi”, spunea Gina Pistol, surprinsă și ea de primirea atât de călduroasă care i s-a făcut și

îmbrățișându-se fericită cu cei trei chefi ai emisiunii, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.