S-A AFLAT! Gigi Becali, gest de omenie pentru Mihai Neșu. Ce i-a cumpărat milionarul fostului fotbalist: „Avea probleme cu…”

0

Gigi Becali a demonstrat din nou că are un suflet mare și că nu l-a uitat pe fostul fotbalist de la Steaua! Latifundiarul din

Pipera s-a oferit să-l ajute pe Mihai Neșu să se deplaseze mai ușor, făcând un mare gest de omenie. Iată ce i-a cumpărat milionarul fostului sportiv!

Gigi Becali a făcut un mare gest de omenie pentru Mihai Neșu Mihai Neșu a făcut nenumărate gesturi de omenie, iar acum… i se întorc! Fostul fotbalist a fost ajutat recent de către Gigi Becali, patronul echipei FCSB achiziționându-i o mașină nouă cu ajutorul

căreia să se deplaseze mai ușor. Aceasta este adaptată special la situația fostului sportiv rămas paralizat.

Ce i-a achiziționat latifundiarul din Pipera fostului fotbalist
Așadar, latifundiarul din Pipera nu a stat pe gânduri și i-a făcut o mare bucurie fostului său fotbalist. Anunțul că Gigi Becali i-a cumpărat o mașină nouă a fost făcut de către Florin Lovin.

„Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea.Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a transmis Florin Lovin, recent, la Digi Sport Special.

Fostul sportiv mănâncă singur, după aproape 10 ani de la accident

Chiar de la începutul acestui an, în luna ianuarie, fanii și familia lui Mihai Neșu au avut mari motive de bucurie.