S-A AFLAT! Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit în secret! Avem imagini de la nunta lui Alexandru

0

Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit săptămâna trecută în mare secret. Fiul din cea de-a doua căsătorie a medicului Alice Florescu Bleotu s-a însurat cu iubita lui Adina.

Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit în secret! Imagini de la nunta lui Alexandru
Familia celebrei Diana Șoșoacă a avut săptămâna trecută

un eveniment special. Alexandru s-a căsătorit în secret săptămâna trecută. Acesta i-a jurat iubire veșnică iubitei sale Adina, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Otopeni.Desigur că Diana Șoșoacă nu putea lipsi de la marele eveniment din familia ei. Mama Dianei și a lui Alexandru este reputatul medic

Alice Florescu Bleotu, care a avut-o pe Diana cu primul ei soț, iar pe Alexandru cu cel de-al doilea partener de viață. În prezent, Alice este măritată cu un cetățean francez.

”Draga mea, ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”.

Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au

pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, a explicat situația Alice Florescu, scrie fanatik.ro.