S-A AFLAT! Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc anul acesta! Cuplul a făcut marele anunț în direct, la Antena Stars: „Ne oficializăm”

0

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu mai au răbdare pâna la momentul când își vor uni destinele pentru totdeauna, motiv pentru care au decis să oficieze căsătoria chiar anul ăsta. Fericitul cuplu a făcut marele anunț în direct, la Star Matinal.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai populare și iubite cupluri de la noi. Cei doi se iubesc nebunește și nu își mai pot lua ochii unul de la celălalt. Îndrăgostiții așteaptă cu nerăbdare să

facă marele pas în relația lor și să își unească destinele pentru totdeauna, iar artistul a mărturisit în direct la Antena Stars și când va avea loc marele eveniment.Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc anul acesta
După ce și-a cerut iubita în căsătorie de ziua de ei de naștere, când a împlini vârsta de 18 ani, toată lumea s-a întrebat când au de gând să facă și nunta. Ei bine fiica lui Pavel Stratan și logodnicul ei au declarat în direct, la Star Matinal, că au foarte multe planuri de viitor, însă cântăreața a fost ceva mai reținută în a le dezvălui tuturor.

„Noi avem multe planuri, dar de ce trebuie să le zicem pe toate dinainte? Nu suntem superstițioși doar că vrem să se afle la momentul potrivit”, spus Cleopatra Stratan.