S-A AFLAT! Dezvăluirile a DOCTORULUI Lucian Duță: Perfuzia care ar putea vindeca boala COVID-19.

Robert Turcescu l-a invitat în podcastul de miercuri de la ora 12.00, pe fostul șef al Casei Naționale de Sănătate, medicul chirurg Lucian Duță, după ce specialistul a publicat pe pagina sa de Facebook o analiză şocantă a actualei crize sanitare, susținând că ni se ascunde adevăratul tratament pentru boala COVID-19. Medicul precizează că niciodată nu și-ar vaccina copiii împotriva SARS-COV-2.

Dezvăluiri incredibile ale fostului șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duță, care se opune vaccinării copiilor săi. Într-o postare pe Facebook, medicul spune că nu a fost deloc convins să facă acest lucru, chiar dacă activează în domeniul medical. „Aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care fac și eu parte”, s-a exprimat medicul Lucian Duță.

Mai mult decât atât, chirurgul susţine că „băieţii deştepţi” care gestionează această criză sanitară au la dispoziţie tratamente eficiente împotriva bolii în cauză, altele decât vaccinul anti-COVID-19, de care beneficiază pe ascuns. Afirmațiile medicului au născut foarte multe comentarii și controverse.LIVE TEXT: Cu ce s-a tratat medicul Lucian Duță împotriva COVID-19
„Am scris această postare cu gândul la jurământul lui Hipocrate, care spune să nu faci rău. Nu am vrut să transmit că sunt anti-vaccinist sau mă opun vaccinării. Problema cu acest vaccin, nici nu vreau să comentez alegerea unora sau altora de a se vaccina. Sintetizat – toți oamenii din lume suntem egali sau așa se presupune și facem ce dorim cu corpurile noastre.