S-A AFLAT! DE NECREZUT CE PENSIE ARE ADRIANA ILIESCU. CÂȚI LEI PRIMEȘTE DE LA STAT FOSTA PROFESOARĂ DE LIMBA ROMÂNĂ

0

În anul 2005, Adriana Iliescu surprinde pe toată lumea reușind să dea naștere unui copil la vârsta de aproape 67 de ani.

Acum, Eliza, fiica fostei profesoare de limba română, are 16 ani și este o domnișoară în toată regula. Cele două duc o

viață liniștită și se bucură una de prezența celeilalte,însă lucrurile nu sunt tocmai roz, acestea având o viață extrem de modest, pensia Adrianei Iliescu fiind singurul venit.

Adrian Iliescu și Eliza se înțeleg de minune, iar fost profesoară de limba română este foarte mândră de fata sa. Tânăra este o elevă de

nota zece, iar după ce termină liceul vrea să urmeze două facultăți, iar mai apoi să pornească pe urmele mamei sale într-o carieră în învățământ.Deși planurile de viitor sună bine, Eliza și mama acesteia nu au o viață tocmai roz.

Principalul venit din familia celor două este pensia Adrianei Iliescu, care de multe ori ajunge cu greu până la final de lună. Până de curând, pensia Adrianei Iliescu a fost de 2.000 de lei pe luna, iar după majorarea din septembrie ar mai fi crescut cu circa 300 de lei. La acest venit se mai adaugă bursa de merit pe care Eliza o primește, aceasta valorând în jur de 250 – 300 de lei.