S-A AFLAT! De ce părinții Luizei Melencu cred că fiica lor este vie. Ce scrisoare au primit de la Gheorghe Dincă și ce mărturii cutremurătoare a făcut: ”Am fost obligat să mint”

0

Au trecut doi ani de la dispariția Luizei Melencu, după tragedia îngrozitoare de la Caracal care a înmărmurit o Românie întreagă. Cu toate acestea, părinții fetei nu și-au pierdut speranța că, într-o bună zi, își vor putea strânge din nou fiica la piept. Iată ce scrisoare au primit părinții Luizei de la Gheorghe Dincă și ce mărturii stranii a făcut acesta!

La doi ani de la dispariția fiicei lor, părinții Luizei Melencu o așteaptă pe fată acasă și cred cu tărie că ea nu este moartă. O scrisoare pe care Gheorghe Dincă le-a trimis-o a creat o mulțime de controverse. Iată ce a putut scrie bărbatul!

De ce părinții Luizei Melencu cred că fiica lor este vie
Părinții Luizei Melencu au primit o scrisoare de la Gheorghe Dincă, iar mama fetei dispărute este convinsă că provine chiar de la el, deoarece scrisul este același cu cel din dosarele poliției. ”Monstrul din Caracal” le-a spus părinților Luizei Melencu că fata nu a fost omorâtă, ci a fost furată.

De ce părinții Luizei Melencu cred că fiica lor este vie. Ce scrisoare au primit de la Gheorghe Dincă și ce mărturii cutremurătoare a făcut: ”Am fost obligat să mint”

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă susține că a fost obligat să recunoască o crimă îngrozitoare pe care el nu a comis-o, iar Monica Melencu, mama fetei, a afirmat că aici îl crede pe bărbat.