S-A AFLAT! Cum se înțeleg Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, de când sportivul s-a mutat singur în alt oraș? “În 14 ani, mereu am fost tot plecat”

0

Cătălin Moroșanu a făcut multe sacrificii de-a lungul timpului, în ceea ce privește cariera. Soția lui i-a fost mereu aproape și l-a înțeles, fiind un real sprijin pentru luptător.Așa s-a întâmplat și de această dată, căci fostul concurent de la Survivor a decis să facă un pas

important în viața profesională și să-și deschidă o sală proprie de antrenamente la București, unde să îi învețe pe cei care se înscriu mai multe sporturi de contact.

Cum decurg lucrurile între Cătălin Moroșanu și soția lui, după mutarea sportivului la București?
Cătălin Moroșanu a vorbit pentru prima oară despre cum se înțelege cu mama copilului său, de când s-a mutat singur în București. Luptătorul a mărturisit că distanța este destul de mare și dorul de familie îl macină în fiecare zi, însă a profitat de oportunitatea de a-și îndeplini visul, chiar dacă a trebuit să facă un sacrificiu suprem. Cu toate acestea, faimosul a mărturisit că își vizitează familia, care a rămas la Iași, de câte ori are ocazia, și petrece timp alături de fiica și soția lui.

Cât despre cum se înțelege cu partenera lui de viață acum, la puțin timp după ce au decis să locuiască separat, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că Georgiana este foarte mândră de el și îl susține în tot ceea ce face, ca întotdeauna: “Eu cred că discuțiile că-mi las familia, până la urmă…suntlucruri normale. Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână acasă.