S-A AFLAT! Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios în Chișinău. Ce ținute au purtat mirii la biserică

0

La doar o săptămână de când au făcut cununia civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Mirii au pășit în biserică alături de părinții lor și de prietenii apropiați în ținute speciale.

Edward Sanda a anunțat pe pagina lui de Instagram că astăzi, 22 august, s-a cununat religios cu Cleopatra Stratan.

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! ?❤️ Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a notat el în mediul online. Cântărețul a postat mai multe imagini de la evenimentul la care au participat membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Mireasa a purtat o rochie lejeră, albă, iar în picioare a optat pentru o pereche de pantofi fără toc. De partea cealaltă, mirele a avut un costum bleumarin, tricou alb, iar în picioare pantofi sport.

Părinții celor doi nu au lipsit de la eveniment, întreaga familie s-a pozat împreună. Mama și tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan, au purtat ținute mai închise la culoare, la fel și părinții lui Edward Sanda. Evenimentul a avut loc în Chișinău, iar slujba din biserică a fost ținută de trei preoți.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au subliniat în nenumărate rânduri faptul că nu își doresc nași la nuntă, iar în fotografiile pe care le-au postat de la cununia religioasă arată că s-au ținut de cuvânt.