S-A AFLAT! Clejanii la un pas de divorț? “Viorica l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar”! Cine este bărbatul cunoscut din showbiz:

0

Cu cine l-a înșelat Viorica de la Clejani pe Ioniță?

Lovitură de teatru în show-bizul românesc. Viorica de la Clejani l-a înșelat pe Ioniță, acum trei sau patru ani cu un toboșar.

Informația a fost făcută publică nimeni altul decât Nelson Mondialu. Drept urmare, lucrurile au degenerat rău în familia celebrilor artiști.Simone Nelson Pop, cunoscut mai bine ca Nelson Mondialu, a aruncat pe piață o informație care a uimit pe toată lumea. Acesta a mărturisit că Viorica de la Clejani l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar. Bărbatul ar

face parte din trupa “Zece Prăjini”, care este o fanfară ce cântă muzică precum cea a lui Goran Bregovic.

Acum trei sau patru ani, Ioniță și Viorica au fost la un pas să se despartă. A fost mare scandal. Viorica l-a înșelat cu toboșarul de la “Zece Prăjini”. Vă spun din sursă sigură, eu nu mă joc cu vorbele. A dat toboșarul în ea cum dă surdu-n clopot.

Toată lumea de la București cunoaște situația. Dar, asta este, ce dracu’ tot o ascundem? Dă-o în supărare de treabă!, a declarat Nelson Mondialu pentru Cancan.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre relația extraconjugală?Viorica de la Clejani și Ioniță au doi copii împreună: Fulgy și Margherita, ambii având probleme cu legea după ce au fost prinși sub influența drogurilor.