S-a aflat! Ce s-a ales de Liviu Arteni, fostul soț al Israelei. Cum a ajuns să trăiască bărbatul după moartea ei

0

Israela Vodovoz a format cel mai controversat cuplu din showbiz-ul românesc, deoarece aceasta era mai

mare decât soțul ei cu 30 de ani. Ulterior, cei doi au divorțat, iar fostul soț s-a retras din lumea mondenă. Iată ce s-a întâmplat cu averea spectaculoasă a ei

Liviu Arteni și Israela s-au căsătorit în anul 2008, dar aceștia au divorțat după 8 ani de la marele eveniment care a avut loc în viața lor.Ei bine, ei au format și cel mai nonconformist cuplu din showbiz-ul românesc, fiind o diferență de 30 de ani între cei doi.

Acest lucru nu i-au afectat, iar aceștia au continuat să-și trăiască povestea de dragoste, în ciuda criticilor din jurul lor.

Cei doi, în anul 2016, au semnat actele de divorț pe motivul că Liviu Arteni ar fi folosit violența domestică, după declarațille făcute de Israela Vodovoz.

Ce s-a ales cu Liviu după moartea ei
Ultima apariție în lumea mondenă a fost la Antena Stars, iar apoi bărbatul parcă a intrat în pământ, din câte se speculează, bărbatul ar fi ajuns dependent de alcool după moartea soției sale.Liviu s-a întors în România, după ce s-a speculat că acesta ar fi fugit în Anglia. În momentul de față, Liviu locuiește în Călărași, unde

și-a refăcut viața după moartea Israelei. El se ocupă cu creșterea animalelor și arată complet diferit față de cum arata în trecut.