S-A AFLAT! CE FACE ACUM FIICA ADRIANEI ILIESCU? CEA MAI BĂTRÂNĂ MAMĂ DIN ROMÂNIA ESTE MÂNDRĂ DE ELIZA. „TOATE SE ÎNVAȚĂ”

0

În anul 2005, Adriana Iliescu surprindea pe toată lumea reușind să dea naștere unui copil la vârsta de aproape 67 de ani. Acum, fetița acesteia a crescut, este o domnișoară în toată regula și își dorește să calce pe urmele mamei sale.

Adriana Iliescu se declară o mamă cât se poate de mândră. Eliza este o elevă de nota zece, iar după ce termină liceul vrea să urmeze două facultăți,

iar mai apoi să pornească pe urmele mamei sale într-o carieră în învățământ. Cele două sunt foarte apropiate, iar Eliza este un real ajutor pentru mama sa.„Fata termină acum clasa a XI a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece.

Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta.

Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele

cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat.