S-A AFLAT! Ce boală are Andreea Mantea, de fapt. Motivul pentru care poartă 2 mărimi complet diferite la haine

0

Andreea Mantea este o vedetă care se bucură de mult succes în România. Celebră pentru emisiunile cu și despre nunți, tânăra a câștigat tot mai multă simpatie din partea telespectatorilor.

Așa se face că la TV apare mereu cu zâmbetul pe buze. În realitate, prezentatoarea TV ascunde o dramă cu care se confruntă de ani buni. Suferă de o boală care o determină să poarte două mărimi diferite la haine.

Boala năucitoare de care suferă Andreea Mantea
Invitată într-un platou de televiziune, Andreea Mantea a vorbit despre proiectele la care lucrează, dar și despre problemele de sănătate pe care le are de când a devenit mamă.Andreea Mantea a fost la „Teo Show”, de la Kanal D, unde a vorbit despre emisiunea cea nouă, intitulată „O nouă șansă”, dar și despre afecțiunea de care suferă. Vedeta a dobândit o boală autoimună

după nașterea fiului ei, David. Afecțiunea a apărut pe fondul unor alergii, iar simptomele sunt cât se poate de neobișnuite. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri șocante despe boala pe care o are!

Ce se întâmplă în momentele stresante
În momentele stresante sau solicitante, Andreea Mantea se umflă cu 10 kilograme, ajungând de la mărimea S la mărimea L.Nu de puține ori a fost nevoită să se schimbe de haine, din cauza bolii autoimune de care suferă.