S-A AFLAT! Cătălin Botezatu, dezvăluiri GROAZNICE: „Da, voiau să mă omoare”. Designerul răspunde celor „40 de întrebări cu Denise Rifai”

0

Cătălin Botezatu este noul invitat de la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Jurnalista îi va adresa celebrului deisgner de modă întrebările cele mai controversate despre viața lui, cât și despre carieră.

„A încercat Anamaria Prodan să-ți cumpere votul la „Bravo, ai stil?”, „Ai mințit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”, „Ți-a fost pusă viața în pericol din cauza cămătarilor?”, sunt doar câteva

dintre întrebările în fața cărora Cătălin Botezatu va fi supus.La cea din urmă, fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil” a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă. El a mărturisit că au existat persoane care l-au vrut mort. „Da, voiau să mă omoare, la proriu”, a reunoscut Cătălin Botezatu.

„Ai fost abuzat în închisoare?”, „Care a fost cel mai bun rol pe care l-ai jucat în viață?”, „Iubești?”, mai sunt câteva dintre cele

40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va adresa lui Cătălin Botezatu.„Nu am să mai fac această greșeală niciodată”, a răspuns designerul.O întrebare în particular îl va face pe Cătălin Botezatu să își piardă glasul și să fie pe punctul de a izbucni în lacrimi. „Ți-a fost vreodată rușine de alegerile făcute?”, l-a întrebat Denise Rifai. „Uneori mă simt neputincios…”,

a mărturisit fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil”. Nu ratați o nouă ediție din emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminca ceasta, de la ora 22:30!

Ce surpriză pregătește Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire neașteptată! Celebrul designer român pregătește o colaborare cu echipa lui Kim Kardashian.