S-a aflat! Cât de mică este pensia alimentară plătită de Nicolae Guță pentru fiica lui cu Beyonce de România: „Sună o dată pe an”

0

S-a aflat! Cât de mică este pensia alimentară plătită de Nicolae Guță pentru fiica lui cu Beyonce de România: „Sună o dată pe an”
Beyonce de România a făcut câteva dezvăluiri uimitoare despre fostul ei partener, Nicolae Guță! Blondina a dat de înțeles că celebrul manelist nu s-ar ocupa cum trebuie de fiica lor,

deoarece nu ar suna-o decât o dată pe an. Ba mai mult, fosta iubită a cântărețului a susținut că acesta îi plătește o pensie alimentară infimă fetiței, iar suma nu ar fi adusă nici măcar de el, ci de șofer!

Beyonce de România tună și fulgeră la adresa lui Nicolae Guță. Focoasa blondă a declarat la Antena Stars că faimosul manelist

nu ar suna-o decât o dată pe an pentru a se interesa de fiica lor. Ba mai mult, conform spuselor ei, deși cântărețul are numărul fetei, acesta se interesează foarte rar de ea.

Ce pensie alimentară îi plătește Nicolae Guță fiicei pe care o are cu Beyonce de România
În ceea ce privește pensia alimentară, Beyonce de România a susținut că manelistul i-ar da o sumă infimă fetei sale, mai exact

doar 270 de lei pe lună. Fosta parteneră a cântărețului a mărturisit că au existat și câteva excepții, cum ar fi de Crăciun, când a trimis 300 de lei prin șoferul său.

„Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite șoferul. 270 de lei pe lună trimite.

Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a spus Beyonce de România la Antena Stars.