S-A AFLAT! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Afaceristul a recunoscut că o iubește pe blondină

0

Au parte de o iubire cu năbădăi și tocmai de aceea, după despărțirea despre care au vorbit public, acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

s-au împăcat, din nou. Mai mult decât atât, afaceristul a recunoscut că o iubește pe blondină, tocmai de aceea nu poate sta fără ea prea mult timp.

De aproape un an de zile, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău țin pe toată lumea cu sufletul la gură, căci relația lor a fost și continuă să fie una extrem de… extravagantă.Spunem asta pentru că certurile nu au lispit între cei doi, ba chiar au ajuns și la despărțire, după ce blondina ar fi văzut câteva mesaje în telefonul afaceristul trimise unei alte femei. Însă, cu toate acestea, acum cei amorezi se declară iar un cuplu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au confirmat împăcarea
Da, da este adevărat! După ce fiecare a confirmat public despărțirea, ea spunând că nu va mai ierta infidelitatea sau tentativa de infidelitate, iată că inevitabilul s-a întâmplat. Se pare că după ce s-au întâlnit să pună cărțile pe masă, imagini pe care paparazzii SpyNews.ro le-au surpins, ”porumbeii” au ajuns la un numitor comun.

Deși au plecat de la fața locului pe drumuri separate, iată că o seară mai târziu, pentru că sentimentele pe care și le poartă unul altuia sunt atât de puternice, cei doi au ieșit din casă împreună, am petrecut la un restaurant de fițe din nordul Capitalei și tot împreună au și făcut calea întoarsă.