S-A AFLAT! Artistul îşi cumpărase o maşină de 100.000 de euro înainte să moară. Cui rămâne averea artistului

0

Petrică Mîţu Stoian a strâns o avere uriaşă după ce a petrecut o viaţă întreagă pe scenă. Recent, artistul îşi cumpărase o maşină în

valoare de 100.000 de de euro. Din păcate, cântăreţul nu a apucat să se bucure prea mult de averea pe care o avea.

Petrică Mîţu Stoian îşi cumpărase o maşină de 100.000 de euro înainte să moară. Artistul conducea o adevărată bijuterie pe patru roți, marca Mercedes.Petrică Mîţu Stoian, avere uriaşă. Cui rămâne
Cântăreţul de muzică populară era unul dintre cei mai iubiţi artişti din România şi a reuşit să strângă o avere de aproximativ un milion de euro. Recent, acesta îşi cumpărase o maşină în valoare de 100.000 de euro. Din păcare, nu a apucat să se bucure prea mult de ea.

„Tot ce mi-am dorit cu adevărat, am primit. Am și o melodie care suna așa: Doamne-n viață-s mulțumit, că mi-ai dat ce mi-am dorit. Eu am dobândit totul prin muncă, nimeni nu mi-a dat un pai, doar educație am primit de la părinți, în rest, nimic”, povestea artistul într-un interviu.

Cântăreţul de muzică populară spunea că a câştigat foarte bine după ce s-au dat ordonanțele la mineri, în perioada 1985-1996. Se spunea atunci că un artist de rangul lui câștiga atunci până la 15 milioane de lei (vechi). În prezent, acesta încasa chiar și 1100 de euro pentru o oră de cântat la evenimente, potrivit bzi.ro.