S-A AFLAT! Andreea Mantea, detalii tulburatoare despre cum a ramas insarcinata cu Cristian Mitrea:”Pe cat de fericita eram, pe atat de trista eram ca el era tatal”

0

Andreea Mantea a povestit in premiera despre cum a ramas insarcinata si despre momentul tulburator cand a aflat ca va aduce pe lume un copil.

Andreea Mantea a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea lui Mihai Ghita, “In oglinda” despre inceputurile relatiei cu tata copilului ei, Cristian Mitrea. Prezentatoarea TV a dezvaluit ca i s-a creat cadrul perfect in timpul emisiunii unde ea era protagonista si atunci totul s-a intamplat sub semnul magiei.“Pe mine m-a prins pe picior gresit si intr-un moment

cand am fost plictisita. E grav ca spun lucrurile astea cum, nu? Am lasat sa intre dragostea in viata mea intr-un moment cand avea prea mult loc. Daca eram prinsa in ceva si nu aveam timp pentru asa ceva, nu se intampla. Insa fiind contextul de asa natura si avand si prea mult timp liber, m-am lasat dusa de val.Da, este minunat, da, este fantastic, dar cand am pus piciorul in Romania,s-a dus magia si atunci am deschis ochii si am zis stop, ne-am despartit, fiecare si-a vazut de viata lui, dar acele aparitii care erau in contract, ne-au facut sa ne aducem aminte ca vai..cumva, cam asa sunt fetele astea care suntem crescute cu tati mai duri, cautam pe cineva sa fie mai dur, sa iti interzica lucruri, imi placea, e si asta o boala.E bine ca m-am trezit si am constientizat lucrurile astea. Dar tot ne reintalneam si ne-am reintalnit in august si ne-a fost prea dor unul de celalalt. Dupa ce ne-a fost dor, ne-am vazut de drum.