S-A AFLAT! Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a fost bătută și izgonită de acasă. Acum, s-a hotărât să spună tot adevărul

Deși este una dintre cele mai apreciate personalități de la noi și debordează de energie pozitivă, puțini știu că Andreea Esca a avut parte de un trecut ce a lăsat urme în viața ei.

Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Prezentatoarea știrilor Pro TV a recunoscut că a fost agresată de tatăl ei şi dată afară din casă.

Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a fost bătută și izgonită de acasă În familia sa existau anumite probleme, anumite lipsuri, iar din cauza frustărilor şi a nervilor, tatăl său a ridicat mâna la ea şi mama sa. Mai multe decât atât, Andreea Esca a mărturisit că a

fost dată și afară din propria casă. Vedeta a povestit totul într-un interviu acordat acum ceva timp. Aceasta a vorbit despre severitatea tatălui său.

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine.De maică-mea sunt mult mai apropiată, pentru că era mult mai prietenoasă şi mai caldă… Ştii cum sunt mamele, îţi fac toate poftele.

Mama m-a tras de urechi o singură dată în viaţa mea, prin liceu, când s-a enervat maximum maximorum.”, a relatat Andreea Esca, citată de voxbiz.ro.