S-A AFLAT! Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct, bătută? S-a afișat cu ochiul umflat și vânăt pe internet

0

Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct, a șocat pe toată lumea, asta după ce s-a afișat într-o ipostază greu de imaginat.

”Micuța gospodină” a apărut cu ochiul stâng umflat și vânăt, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva a fost bătută de a ajuns în așa situație

Alexandra Bodi de la Acces Direct își ține mereu la curent urmăritorii cu tot ce face, dar recent ea a apărut pe Tik Tok într-o ipostază ce pe mulți i-a lăsat fără cuvinte.Alexandra Bodi de la Acces Direct a fost bătută?
”Micuța gospodină” a apărut cu ochiul stâng complet umflat și foarte vântat, însă ea continuă să cânte și să danseze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Regina Tik Tok-ului nu a mărturisit ce a pățit, dar urmăritorii de pe pagina sa de socializare au spus că e posibil să fi fost bătută de cineva,

asta după ce în urmă cu ceva timp l-a blestemat pe soțul ei, dar și alte alte persoane și le-a vrut răul.

Totuși, ea a infirmat această ipoteză luată în calcul de urmăritori, dar nici nu a precizat dacă într-adevăr a fost bătută sau nu.

„Asta nu mi s-a întâmplat pentru că am blestemat eu, eu am blestemat și am spus ce am spus acum 4 luni, să vă fie rușine dacă spuneți asta”, s-a apărat Alexandra Bodi.