S-a aflat! Actrița Carmen Tănase, antivaccinistă convinsă, e bolnavă de COVID. Ce se știe despre actriță

0

Carmen Tănase s-a infectat cu covid-19. Actrița a vorbit în repetate rânduri despre pandemie și vaccin, fiind împotriva imunizării.

Carmen Tănase are covid-19

Carmen Tănase a avut mai multe ieșiri la adresa autorităților, pe care le-a acuzat că discriminează cetățenii care nu vor să se vaccineze. Ea a spus de multe ori că nu vede importanța vaccinării și că ar trebui să aibă dreptul să aleagă să nu se imunizeze.În plus, artista a spus la un moment dat că „această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem”.

Acum, Carmen Tănase s-a infectat cu covid-19. Ea a declarat că pe 2 octombrie a jucat în spectacolul care a avut loc sâmbătă ca și cum ar fi fost ultimul, în contextul restricțiilor care se schimbă în funcție de incidența cazurilor.

Pe 3 octombrie, artista vorbea despre faptul că nu a putut ajunge la protestul organizat de anti-vacciniști, însă a fost cu sufletul lângă cei care au protestat față de măsurile de restricții luate de autorități.

Sunt un fin observator al acestui fenomen de aproape doi ani şi momentul acesta (protestele – n.r.) trebuie să se întâmple

acum un an şi ceva, atunci poate mai erau şanse ca un protest să schimbe ceva, să mai încetinească lucrurile.