S-a aflat abia acum! Fulgy a fost la un pas să se sinucidă?! Ioniță de la Clejani ar fi apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l salva

Răsturnare de situație în scandalul pornit de Fulgy, băiatul Clejanilor! Tatăl lui ar fi cerut personal ajutorul polițiștilor!

Fulgy ocupă prima pagină a tabloidelor în ultima vreme, în urma scandalurilor în care a fost implicat din cauza substanțelor interzise.

Băiatul Clejanilor a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce Ioniță de la Clejani ar fi mers personal la Secția 11 de Poliție, acolo unde ar fi cerut ajutorul autorităților.Artistul nu ar fi sunat la 112, ci ar fi mers personal la Poliție, după ce și-a văzut fiul într-o stare deplorabilă, scrie Cancan.

Ioniță de la Clejani ar fi fost îngrijorat de faptul că băiatul său poate recurge la un gest necugetat și să-și pună capăt zilelor.Asta, în condițiile în care, Fulgy le spusese Clejanilor, acum ceva timp, că se sinucide. În urma declarațiilor făcute de Ioniță, polițiștii au mers la locuința lui Fulgy,

acolo unde au așteptat aproape 3 ore în fața casei. Se pare că pe drum, Fulgy ar fi avut un discurs agresiv cu agenții de poliție, însă nu ar fi devenit violent fizic. Oamenii legii l-ar fi dus la Obregia, în lipsa unei plângeri, scrie sursa citată.Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului român pentru reabilitarea lui Fulgy
Ioniță de la Clejani a făcut declarații cu privire la situația în care se află fiul lui, Fulgy, după scandalul cu substanțele interzise și acuzațiile pe care le-a aruncat la adresa unor persoane publice.

Artistul este de părere că Fulgy nu a fost pregătit pentru anturajul din Capitală și că a fost expus greșelii ca orice alt copil vulnerabil.