S-a aflat! A făcut supradoză de…” Răsturnare de situaţie privind moartea lui Petrică Mâţu Stoian

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață seara trecută la vârsta de 61 de ani.

Acesta a fost internat în stare gravă la ATI, la spitalul din Reșița. Se pare că artistul ar fi luat o supradoză de anticoagulant,

tratament pe care îl folosea în recuperare post Covid-19. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, pentru el nu s-a mai putu face nimic.Petrică Mâțu Stoian a ajuns la terapie intensivă în stare extrem de gravă, iar medicii care s-au ocupat de el au fost destul de rezervați.

Se pare că starea interpretului de muzică populară nu era

una bună, mai ales că venea după o luptă grea cu virusul SARS-CoV-2 și avea și alte probleme de sănătate.La doar câteva ore după ce a ajuns la Spitalul de Urgență Reșița,

Petrică Mîțu Stoian a făcut o insuficiență multiplă de organe, iar organismul său nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

„Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare.

Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie.

Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre

covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant.