ROMÂNII SUNT REVOLTAȚI! CE JOB SUSȚINE CĂ ARE VULPIȚA. UNDE ZICE CĂ LUCREAZĂ “VEDETA” DE LA ANTENA 1

0

Românii sunt revoltați după ce au aflat ce job susține că are Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița.

Fiind o apariție constantă în ultimele săptămâni în platoul de la “Acces Direct”, emisiune difuzată pe Antena 1, tânăra a stârnit numeroase controverse în legătură cu mariajul ei alături de Viorel Stegaru și problemele pe care le au.

Ce job susține pe Facebook Vulpița că are, de fapt

După săptămâni bune în care Vulpița și soțul ei au fost invitații prezentatoarei Mirela Vaida, tânăra a decis să își facă atât cont pe Instagram, cât și pe Facebook. Pe cel din urmă, ea și-a trecut la locul de muncă emisiunea “Acces Direct”, după cum puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos. În timp ce unii dintre români îi apreciază pe cei doi soți, care au devenit “vedetele” de la Antena 1, alții îi critică foarte mult. Unul dintre români a taxat-o dur pe tânăra infidelă, după ce a văzut minciuna ei sfruntată.

“Mă, chiar nu aveți un pic de rușine să spuneti că lucrați la Acces Direct?!? Uitați-vă în oglindă prima dată, înainte să deschideți gura să vorbiți! Rușineeeeeeeeeeeeeeee” este mesajul scris de unul dintre românii furioși pe gestul incredibil făcut de tânăra din Vaslui.

Veronica și Viorel Stegaru au o fetiță de doi ani. Ei locuiesc în Blăgești, o localitate din județul Vaslui.