Robert de Niro: „Într-o zi, după 50 ani de căsnicie, m-am uitat atent la soția mea și am zis…”!

Femeilor, sunteți minunate!

„Într-o zi, după 50 ani de căsnicie, m-am uitat atent la soția mea și am spus:

„Cu 50 ani în urmă aveam o casă mică, o mașină veche, dormeam pe canapea și priveam un televizor mic, alb-negru. Dar, în schimb, în fiecare seară adormeam lângă o tânără frumoasă de 19 ani.

Acum am o casă uriașă și scumpă, multe mașini luxoase, un pat mare într-un dormitor splendid, un televizor cu ecran mare, dar dorm cu o femeie de 69 ani în același pat.

Încep să am îndoieli în privința căsniciei mele.”

Soția mea este o femeie foarte înțeleaptă. Ea nu s-a supărat și nu a făcut scandal. Ea pur și simplu mi-a propus să-mi găsesc o iubită de 19 ani, iar ea deja va avea grijă ca eu să trăiesc într-o casă mică, să dorm pe o canapea strivită și să privesc un televizor alb-negru.

Oare femeile nu sunt minunate? Ele chiar știu să rezolve toate problemele soților lor!”

Robert de Niro

Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Usturoiul îți sare în ajutor!

Deja cunoaștem foarte bine care sunt beneficiile aduse de consumul de usturoi, însă te-ai gândit vreodată că acesta poate salva chiar și viața frumoaselor noastre flori de apartament?

Da, acesta susține înflorirea bogată a lor, însă pentru asta ai nevoie de un preparat special. Dacă vei face totul corect, în doar două săptămâni vei readuce frumusețea oricăror flori de glastră.

Ai nevoie de:
-un litru de apă

-trei căței de usturoi

-un vas din sticlă

-o pastilă de acid succinic.

Trebuie să prepari astfel:
Diluează pastila de acid succinic în apă fierbinte și pune totul la fiert, apoi mărunțește usturoiul. Când apa dă în clocot, adaugă usturoiul.

Toarnă soluția în vasul din sticlă și lasă să se așeze, timp de 24 de ore.

A doua zi, strecoară apa cu usturoi și diluează soluția într-o găleată cu apă curată. Alternează o udare de acest tip, cu una clasică, însă nu mai des de o dată pe lună.

Gata, florile tale vor prinde viață! sursa:secretele.com

Este mai mult decât o simplă floare! Mușcata: 8 proprietăți benefice