Reacția Primăriei Capitalei, după ce s-a anunțat ședința de urgență la Prefectură pentru carantinarea Bucureștiului

0

După mai multe presupuneri legate de carantinarea Bucureștiului, în urma exploziei numărului de cazuri noi de Covid-19 în rândul populației, la prefectura Capitalei va avea loc o ședință, vineri, pentru a se discuta scenariul.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, Prefectura Capitalei a negat presupusa ședință de urgență care s-ar fi ținut loc în scopul de a decide scenariul carantinării Bucureștiului.

„Dezmințim informațiile apărute în spațiul public, cu privire la organizarea unei ședințe a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, care să aibă ca obiect carantinarea capitalei, acestea fiind știri false. Vă asigurăm că în momentul în care va fi convocată o ședință a CMBSU vom informa cetățenii, societatea civilă și presa prin canalele oficiale.”, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Capitalei.

După mai multe presupuneri legate de carantinarea Bucureștiului, în urma exploziei numărului de cazuri noi de Covid-19 în rândul populației, la prefectura Capitalei va avea loc o ședință, vineri, pentru a se discuta scenariul.acestea fiind știri false. Vă asigurăm că în momentul în care va fi convocată o ședință a CMBSU vom informa cetățenii, societatea civilă și presa prin canalele oficiale.”, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Capitalei.