Reacția mamei Luizei Melencu, după ce FBI-ul a confirmat că oasele din lizieră nu aparțin fiicei sale: „Eram siguri”

În urmă cu nu mult timp, surse din anchetă au anunțat faptul că ancheta FBI nu a găsit ADN-ul Luizei Melencu în rămășițele îngropate de Gheorghe Dincă.

Mama și bunicul fetei, care au fost sunați înainte de avocat, au făcut și primele declarații după uriașa veste.

Mama Luizei Melencu a confirmat faptul că laboratorul FBI a oferit rezultatele expertizei realizate pe oasele din liziera de lângă Caracal.

„M-a sunat şi pe mine avocatul, am aflat că oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Eram sigură că aşa este, sufletul meu de mama îmi spune că Luiza trăieşte”, a spus Luiza Melencu, conform Adevărul.

Și bunicul fetei a reacționat, dând de pământ cu procurorii, despre care zice că „s-au făcut de râs”. În continuare, își dorește doar să afle adevărul.

„Domnii procurori s-au făcut din nou de râs, ne-au făcut să trăim un calvar timp de 8 luni de zile, acum aşteptăm să ni se spună în sfârşit adevărul, unde este Luiza”, a declarat și bunicul Luizei Melencu.

FBI: Rămășițele NU aparțin Luizei Melencu

În luna august, Gheorghe Dincă i-a condus pe procurorii DIICOT și pe specialiștii criminaliști către pădurea de lângă Caracal, acolo unde a susținut că a îngropat rămășițele Luizei Melencu. Din cauza stării avansate de deteriorare a oaselor, autoritățile de la București au apelat la ajutorul FBI, pentru o analiză specifică ADN de care România nu beneficiază. Astăzi, a fost trasă o concluzie: nu este vorba despre Luiza Melencu, așa cum susținuse Gheorghe Dincă.